Oppstart fotball for 1.klasse. August 2020

Lagt ut av Eikanger Idrettslag den 21. Jun 2020

Fotball 1.klasse Eikanger IL . Oppstart august 2020.docx

Dette er en tidlig innbydelse fra Eikanger IL til 1.klassingene som begynner på skolen i august 2020. Skolene som vil få innbydelse er Ostereidet, Leknes, Kløve, Myking, Modalen og Eikangervåg.

Trening vil foregå på klubbens anlegg (Ostereidet kunstgress) kl 17:00-18:00 onsdager.

Første trening for 6 åringer starter onsdag 19. August kl 17:00. Oppmøte Ostereidet kunstgress. Foreldre bør stille på første trening sammen med barnet sitt. De voksne blir på første trening invitert med på et møte der vi kan finne ut litt hvordan vi skal praktisk løse treninger og evt cuper og verv som f.eks oppmann, trener ol. Dette for at barna skal få det best mulig og få en flott opplevelse på trening.

Alle må ha treningstøy, fotballsko, leggskinner og drikkeflaske.

2014 kullet vil bli trent av en voksen og 2 ungdommer som spiller på Eikanger IL G15.

Trener for laget vil være André Corneliussen. Hvis noen foreldre ønsker å være trener, så gi gjerne en lyd på tlf 48023063.

Barnefotballens verdigrunnlag:

Barnefotballen bygger på Norges Fotballforbunds visjon om fotballglede, muligheter og utfordringer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå, treningsiver, alder, kjønn og kulturell bakgrunn. Det betyr at alle barn skal få et godt fotball-tilbud tilpasset sitt behov, modning og ferdigheter.

Grunnfilosofien er at alle barn skal gis like muligheter til å kunne delta i fotballen.

For å si det på en annen måte: alle spillere er like mye verdt! Vel møtt alle sammen!

Eikanger IL sitt A lag er i gang med trening igjen.

Lagt ut av Eikanger Idrettslag den 2. Mai 2020

Eikanger IL sitt A-lag hadde sin første trening torsdag 30 april etter at det igjen ble åpnet for trening med strenge restriksjoner.

A-laget trener torsdager fra kl 18:30-20:00.

Utvidet treningstilbud kommer!

Helge Rasmussen

Eikanger IL A-lag

Ostereidet kunstgress (Treningstider)

Lagt ut av Eikanger Idrettslag den 2. Mai 2020

Treningstider på Ostereidet kunstgress under korona epidemien.

Gjeldende fra uke 20.

Mandag G15 disponerer banen fra kl 18:00-20:30

Tirsdag Håndballgruppen disponerer banen fra kl 18:00-21:00

Torsdag G15 disponerer banen fra kl 17:30-19:30

Torsdag A-laget disponerer banen fra kl 19:30-21:30

Kan bli forandring på kort varsel!

Helge Rasmussen

Leder Eikanger IL fotball.

Viktig info - all aktivitet stoppes umiddelbart

Lagt ut av Eikanger Idrettslag den 12. Mar 2020

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.
I Eikanger IL følger vi oppfordringen og lar dette gjelde alle aktiviteter som EIL arrangerer, på tvers av ulike idretter.

Eikanger Idrettslag presiserer at ALL aktivitet stoppes med umiddelbar virkning.

Ingen skal på noen som helst måte organisere noe form for felles aktivitet.

Når det foreligger nye retningslinjer og tiltak for idretten, vil vi oppdatere om dette.

A-Lag Eikanger IL (Trenerteam)

Lagt ut av Eikanger Idrettslag den 3. Feb 2020

A-Lag Eikanger IL fotball

Eikanger IL Fotball trenger en hovedtrener.
Vil du eller kanskje noen du vet om som kunne tenke seg å være med i et trenerteam til et nyoppstartet A-Lag?
Kunne du tenke deg å være hovedtrener eller være med i et trenerteam i Eikanger IL fotball så ta snarest kontakt med Helge Rasmussen, leder i Eikanger IL fotball.
Tlf 90723614
Mail: leder.fotball.eikanger@gmail.com

Ønskelig at hovedtrener har fullført Grasrottrenerkurset fra NFF og har B-lisens eller påbegynt B-lisens.