Foreldrekamp torsdag 16. november

Postet av Eikanger G14 (2010) den 17. Nov 2023

En vanvittig morsom kveld for store og små! Veldig flott oppmøte både på bana, på sidelinja og i kiosken. For en gjeng!


Jeg må si foreldrene imponerte stort på kampen mot sine gutter, for en innsats! Ikke rart vi har så bra lag, når gutta har så flinke foreldre som kan spille fotball! Så har vi Pikachu (Kenan) i mål, som stopper de fleste gode skudda til gutta boys. Han var så god, at trener måtte storme banen for å ta ut Pikachu. I basketaket pådrar trener seg et brist i ribbeinet, men går bra, og det var ikke Pikachu sin feil. :-D 

En vanvittig morsom kamp fra sidelinja. Hvertfall når banen var fylt opp med ca 40 ivrige spillere! Kampen enda med seier til foreldrene, hvem hadde trodd det?

 Dere er en fantastisk gjeng, alle sammen. Jeg tenker gutta må få et år på seg nå med 11`er fotball, så tenker jeg vi tar en ny kamp. 

Det tror jeg både gutta og foreldra er klare for. 

Og snakk om flott sesongslutt! Takk for innsatsen til alle. 

Helge Rasmussen 

Foto: Janina K. Øvretveit og Anja A.S. Hvidsten

Takk for kampen!



Ny seier på siste heimekamp for G13-gutta (9er)

Postet av Eikanger G14 (2010) den 4. Nov 2023

 Referat fra hjemmekamp lørdag 4. nov mot Vestsiden-Askøy. 

Sluttresultat 11-2

Dere er bare helt fantastiske gutta! Det er nå klart at vi vinner tabellen og kanskje vi klarer å være ubeseiret. Det ser vi på lørdag 11. nov, når vi møter Minde på bortebane. 

Vi prøver litt nytt i dag, noen spillere får prøvd seg i andre posisjoner enn de er vant med. Vi blir litt sårbare på midtbanen til tider. Men som sagt var det nye uvante posisjoner på et par spillere. 

 Igjen viser forsvaret vårt en fantastisk prestasjon og stenger til tider vår egen 16m helt. Ingen kommer igjennom. Ilian viser en sterk innsats som back spiller i første omgang, -ny posisjon for Ilian. 

 

Mange målscorere i dag og den fantastiske Preben som setter 7 mål!! Er vanvittig stolte av dere gutta.

 


Nå er jobben å slå Minde på bortebane, løfte trofé og være vinnere av høstsesongen, -og kanskje bli ubeseiret i 8 kamper!

 

Onsdag 15. november feirer vi sesongslutt på Ostereidet Kro ,-det blir moro! 

 

Referat Helge Rasmussen



Bortekamp mot NBK for G13

Postet av Eikanger G14 (2010) den 28. Okt 2023

Kamp lørdag 28 okt kl 13:00 borte mot NBK. 


Jeg er så vanvittig stolt over dette laget. Stolt over å være en del av denne gjengen. Dette laget har store ambisjoner og vil nå langt. Det har lenge vært snakk om denne kampen. Både trenerteam og spillerstall hadde et ønske om å slå NBK. Jekke de ned litt. Det klarer vi i dag, vi slår NBK 2-1 etter en thriller av en kamp. 


Vi spiller med høye skuldre og er til tider kaos utpå der. Men- vi viser også kvaliteter som dette laget har mye av når vi virkelig spiller fotball. Da sitter en-touchpasninger, gjennombruddspasninger og laginnsatsen er enorm. Jonas, vår viktige midtstopper var helt avgjørende å ha på banen i dag. Han spiller smart, er rolig i det han gjør og har overblikk på hva som skjer utpå matta i dag. Backene våre Benjamin og Thomas er også avgjørende i dag på at vi ikke slipper inn flere mål.

Martin Raknes som kommer inn og spiller defensiv midtbane er så sterk i dag og gjør det veldig vanskelig for NBK å komme igjennom. Han var også avgjørende i går når Eikanger G13-2 vinner hjemme mot Eidfjord 3-2. En vanvittig presentasjon av Martin. Vi er fortsatt ubeseiret! Klarer vi rent bord? 


2 kamper igjen gutta. Det skal mye til for at et lag kan vinne alle sine seriekamper og være ubeseiret. Nå er faktisk dette laget nettopp i ferd med å gjøre dette! FANTASTISK JOBBA GUTTA!!

Referat Helge Rasmussen


Kjekt å sjå NBK og Eikanger-spelarar i god prat etter kampen, Her er Jonas frå Eikanger og kaptein Viljar frå NBK (som hadde bursdag på Kampdagen).




Eikanger IL G13, 9er, sin kamp mot Solnut 22.10. på Ostereidet

Postet av Eikanger G14 (2010) den 23. Okt 2023

5 kamper spilt og 5 seire solid innsats av alle sammen. 3 kamper igjen av sesongen der vi må gjøre jobben for å bli tabellvinnere. 

Vi klarer heldigvis og vinne på en litt dårlig dag med mye rufsete spill. Vi er lite organiserte som et lag og svake i duellspill. Skal vi slå NBK på lørdag, må vi steppe opp spillet vårt en god del og få kvalitet på pasningsspill og være et godt organisert lag, men vi vet vi har kvalitetene inne. Vi må bare senke skuldrene, spille enkelt og ha fokus på den jobben som skal gjøres.



Vi viste også gode kvaliteter på kampen i går. Vi hadde til tider godt pasningsspill og mange skudd på mål. Så seieren var vel fortjent gutta. (Referat av Helge Rasmussen)

Takk til flinke karar i kiosken. Dugnadsånden er god i dette laget! 


Laget treng gode supportarar. Her er Anja og Andrea, som er kanskje Eikanger IL sine mest trufaste supportarar. Me håpar å sjå mange gode supportarar på lørdag 28.10. under kampen mot NBK kl 13.00.


1 Kommentar

Bortekamp mot Nordnes/Djerv, søndag 24 sep

Postet av Eikanger G14 (2010) den 25. Sep 2023

Søndag 24 september spiller G13-1 borte mot Nordnes/Djerv. Eikanger vinner solid 1-11👏👏

Ble en mål bonanza uten like🤩

– Samhold, lagmoral og en tro på seier. Vi hadde ikke klart dette uten en spillergruppe som gir alt på trening og kamp, som ønsker å utvikle seg videre som lag. Så lenge vi er gode med ball, har mange bevegelser og godt kombinasjonsspill kan vi vinne alle kampene.
– Vi ønsker å spille god og offensiv fotball. For å få det til må vi være godt trent og kjenne hverandre godt. Vi har spilt formasjon, 3-1-3-1, en formasjon som i mine øyne gir oss god defensiv trygghet og muligheten til å pøse på med spillere offensivt. Samtidig har vi en god og brei tropp med ulike spillertyper i de offensive posisjonene. Dette gjør at vi enkelt kan endre stil fra ganske direkte til mer spillende, utifra hvordan motstander velger å spille.

Vi har god kontroll i hele kampen, selv om vi slipper inn et tidlig baklengs mål i første omgang, var jeg aldrig i tvil om en sterk seier👏👏

Så en flott oppvisning av alle sammen💪 stolt å være trener for denne spillergruppen😊

Søndag 1 okt møter vi nok litt sterkere motstand, Fana. Da må alle være på topp og skru på vinnerskallen igjen💪⚽️

Søndag 1 oktober kl 17:00 på Ostereidet kunstgress.