3. Omstilling, raske med omstilling hvis vi taper eller vinner ball.

4. Ha fullt fokus på banen, gjør deg spillbar.

5. Mange avslutninger på mål

6. Kommunikasjon

7. Vi ønsker å spille defensivt og satse på overganger.

Viktig da at vi er hissige i 1v1 dueller, og laget er konsentrert når vi går raskt i angrep. Og dette klarte de å gjennomføre.

Vi startet litt forsiktig, ble spilt veldig lavt i banen, men med en solid keeper Liam Toft bak mål, klarte ikke Eidfjord å putte ballen i mål på alle de gode sjansene de hadde i 1. omgang. Martin Raknes jobba godt på midtbanen og var tøff i duellene.

Emil Stall en solid midtstopper som gjør det vanskelig for Eidfjord å komme igjennom. Backene våre Hans Petter og Alvin gjør en vanvittig god forsvars jobb og stopper mange farlige situasjoner. Leonardo en farlig måltyv og gjør jobben til Eidfjord svært vanskelig.

Vi ligger under 1-2 til pause, men gutta viser gode kvaliteter og er raskt oppi duellene og gir seg aldri. En vanvittig god presentasjon av alle sammen. Gutta på 7er laget viser at de absolutt kan spille fotball, stolt av dere gutta.

Målscorere i kveld:

Martin Raknes, 2 mål

Leonardo Eidsnes, 1 mål

Referat Helge Rasmussen

Kjekt å sjå mange tilskodarar på sidelinja under kampen. Damene i kiosken gjorde ein super jobb for sultne og kaffitørste kundar