Eikanger G13, 7er, sin siste kamp for sesongen!

Postet av Eikanger G13 (2011) den 10. Nov 2023

Referat fra Eikanger 2 hjemme mot Baune. Ostereidet kunstgress kl 19:30.

Fantastisk, gutta! Gutta vinner fortjent 7-2 hjemme mot Baune 3 i den siste seriekampen for i år. Elias dundret ballen i mål før det hadde gått 1 minutt. 2 minutt etter setter Simen André ballen i mål. Før det hadde gått 3 min, setter Leonardo ballen vakkert i nettet. Til pause er stillingen 3-1 til Eikanger.

Gutta viste også muskler i 2. omgang. Sluttresultatet ble til slutt 7-2 til Eikanger.

Målscorere: Elias med 1 mål, Alvin skåra 1, Simen André med 1 mål, Leonardo med 2 mål, Ilian med 1 mål og Mats Isac med 1 mål. Fantastisk prestasjon av alle sammen på siste hjemmekamp for i år. Laget har hatt en stigende kurve denne høsten og de har i tillegg spilt kamper med lag i en årsklasse høyere.

Imponerende med en 3. plass på tabellen!

Referat Helge Rasmussen

Utklipp frå Bergens Tidende:

G13 7er mot Eidfjord-Granvin

Postet av Eikanger G13 (2011) den 27. Okt 2023

Eikanger G13-2 - Eidfjord/Granvin.

Resultat: Pause 1-2, slutt 3-2.

En vanvittig presentasjon av gutta i kveld.

Vi hadde 7 punkter på kamplanen i kveld:

1. Tett opp i mann

2. Aggressive i ballgjennvinning

3. Omstilling, raske med omstilling hvis vi taper eller vinner ball.

4. Ha fullt fokus på banen, gjør deg spillbar.

5. Mange avslutninger på mål

6. Kommunikasjon

7. Vi ønsker å spille defensivt og satse på overganger.

Viktig da at vi er hissige i 1v1 dueller, og laget er konsentrert når vi går raskt i angrep. Og dette klarte de å gjennomføre.

Vi startet litt forsiktig, ble spilt veldig lavt i banen, men med en solid keeper Liam Toft bak mål, klarte ikke Eidfjord å putte ballen i mål på alle de gode sjansene de hadde i 1. omgang. Martin Raknes jobba godt på midtbanen og var tøff i duellene.

Emil Stall en solid midtstopper som gjør det vanskelig for Eidfjord å komme igjennom. Backene våre Hans Petter og Alvin gjør en vanvittig god forsvars jobb og stopper mange farlige situasjoner. Leonardo en farlig måltyv og gjør jobben til Eidfjord svært vanskelig.

Vi ligger under 1-2 til pause, men gutta viser gode kvaliteter og er raskt oppi duellene og gir seg aldri. En vanvittig god presentasjon av alle sammen. Gutta på 7er laget viser at de absolutt kan spille fotball, stolt av dere gutta.

Målscorere i kveld:

Martin Raknes, 2 mål

Leonardo Eidsnes, 1 mål

Kjekt å sjå mange tilskodarar på sidelinja under kampen. Damene i kiosken gjorde ein super jobb for sultne og kaffitørste kundar