G14 sin bortekamp mot Kvernbit

Postet av Eikanger G14 (2010) den 26. Apr 2024

Fredag 26. april kl. 18.30 møtte Eikanger G14, Kvernbit borte på Fossemyra under fine værforhold. Det ble en slitekamp, der gutta måtte jage etter ball hele tiden. Kvernbit klarer å forstyrre spillet veldig enkelt, de er oppi laget vårt hele tiden. Gutta våre blir stresset, bruker lang tid med ball og mister ballen fort. Kvernbit imponerer til tider med presist pasningsspill. Jentene som spilte for Kvernbit, imponerte stort! 

 

Eikanger G14 er nølende spillet sitt, - de er ikke tøffe nok oppi mann. Når de har ball, roter de den ofte bort med svakt pasningsspill, men innsatsen på våre gutter er det ingenting å si på. De gir ikke opp. De prøver og prøver, og har flere gode skudd på mål. En imponerende god Kvernbit-keeper, gjør at de holder seg inne i kampen hele tiden. 

 

Sammy er dagens spiller, som setter 2 mål. Imponert over deg i dag. Nathaniel jobber og jobber, en meget viktig spiller på midtbanen vår i dag. Kan nevne flere gode enkelt prestasjoner i dag. Benjamin rydder unna flere farlige situasjoner fremfor mål. Elias viser frem en fremragende god teknikk med ball. Preben har flere gode sjanser fremfor mål.

 

Vi hadde også med oss Syvert og Alvin fra G13 laget. De viser seg frem og gjør en god jobb. Vi klarer å vinne på en litt dårlig dag. Vi slår Kvernbit 2-3. Det viser at gutta aldri gir opp. Gratulerer med seieren. 

Takk til flott supportergjeng på sidelinja, som skapte god stemning under kampen. Moro at vi reiser hjem med 3 poeng. 


Velkommen til hjemmekamp søndag 5. mai kl 13.00. Da møter G14-laget Tertnes på Ostereidet Idrettspark. 


Referat Helge Rasmussen



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.