Eikanger IL G13 møtte Åsane 3 torsdag 2. mai

Postet av Eikanger G13 (2011) den 3. Mai 2024

Eikanger G-13 fikk i går besøk av Åsane 3 på en nydelig vårdag med sol og temperatur på over 20 grader. Åsane kom til oss med tap i to av de tre første kampene. Men når man møter lag som Åsane 3, så vet man aldri hvilke spillere de stiller med, vi måtte bare fokusere på oss selv og spille sånn som vi har gjort i de 3 første kampene.

Kampen startet jevnt, men Åsane kom til et par farlige sjanser da de slo noen lange pasninger over forsvaret vårt, og vi klarte ikke å falle av fort nok. Dette fikk vi justert, og vi tok mer tak i kampen. Vi kan kanskje skylde litt på varmen for at vi ikke var helt påskrudd fra start i går, men da Simen Andre satte ballen i mål etter 16 minutter, så så vi oss aldri tilbake.

Simen Andre var virkelig på hugget, så 5 minutter seinere så hadde han puttet 2 til og med det ekte hattrick. Vi fortsatte å holde trykket oppe og fikk betalt med enda et mål før pause, Åsane var uheldig og satte ballen i eget mål på en corner. 4-0 til pause og vi var godt fornøyd, så vi gjorde noen endringer på posisjoner sånn at spillerne fikk prøve seg litt andre plasser på banen, og kanskje holde litt igjen, slik at det ikke ble for mange mål.

Det er viktig å bruke slike kamper på å bli bedre i å holde på ball, bruke få touch, være tålmodige i oppspillingsfasen og vente på åpningene. Det er dessverre ikke alltid like lett å holde fokus når vi leder så mye, så det ble litt mye en og en siden guttene syntes det er viktig å komme på scoringslisten.

Alt i alt en ok kamp fra vår side, men viktig at vi klarer å holde fokus, vi kommer til å møte betydelig bedre motstand fremover.

Neste kamp er bortekamp mot Radøy FK 2, lørdag 25. mai kl. 11.00. Neste hjemmekamp er torsdag 30. mai kl. 18.30.