Lyngbø/Frøya mot Eikanger G14, tirsdag 18. juni

Postet av Eikanger G14 (2010) den 19. Jun 2024

Etter kampen-ord av hovedtrener Helge Rasmussen 

Spillerne og trenerteam var godt forberedt på at denne kampen kom til å bli tøff, at det kom til å bli en forsvarskamp der Lyngbø/Frøya ville ha ball mest. Vi satte opp et godt forsvar og skulle ta godt vare på overganger der vi vinner ball og kan sette fart i angrep.  

Vi fikk mange slike situasjoner der vi vinner ball, enten lavt i egen banehalvdel eller på midten. Da setter vi høyt tempo og får betalt for det. En vanvittig innsats av alle spillerne våre. Sammy som til tider leker og briljerer utpå banen, og Lyngbø/Frøya blir mer og mer frustrerte. (Sammy skårer hat trick denne kvelden.) André som har vært ute på grunn av skade noen uker, kommer inn og gjør en meget sterk jobb på midtbanen. En utrolig viktig spiller for oss under denne kampen.  


Så har vi Jonas, Preben, Benjamin og Thomas som stopper det meste, og sørger for at ikke Lyngbø/Frøya klarer å trenge igjennom forsvaret vårt. De skuddene som kommer på mål tar vår enestående keeper Brian. Martin, en sterk maskin, lager mye trøbbel for motstander og stopper mange farlige situasjoner. Ilian, Elias, Ali, Simen André (scorer et flott mål), Nathaniel, Markus og Hans Petter viser seg også frem og gjør en fremragende jobb for laget.  


Får et lag vi har!! Mats Isac var ute med skade, men var med for å støtte lagkameratene sine. Vi får seier over det klart beste laget i vår gruppe. Det viser hva dette laget klarer og får til! I tillegg oppførte spillerne våre seg eksemplarisk med tanke på FairPlay. Er utrolig stolt av dere alle sammen. 


Resultatet enda 2-4 til Eikanger, og gutta er sikret en tredjeplass i gruppa si. Sterkt gjort!


Siste kamp for G14-gutta våre er torsdag 20.juni kl.18.30 på hjemmebane mot Fana.  Vel møtt.  

Bt.no skriver følgende:




 




Sandviken/Varegg - Eikanger G14

Postet av Eikanger G14 (2010) den 5. Jun 2024

Tirsdag 4. juni var en meget våt og kald fotballkveld på Stemmemyren kunstgress. En liten og veldig våt, slitt bane. Sandviken/Varegg åpner kampen friskt og presser oss lavt i banen. Vi får noen farlige kontringer der vi har flere gode sjanser. Vi forsvarer oss veldig godt i første omgang. Vi kommer oss tett oppi mann og ødelegger mange farlige sjanser for motstander, men det blir mye jaging etter ball hele tiden, og det tærer på spillerne våre.  


 

Helt på tampen av første omgang setter Ilian inn et mål. Han header inn et flott mål etter en corner. På overtid i første omgang klarer dessverre Sandviken/Varegg å banke inn et mål. 1-1 og like langt.  

 

Vi starter 2. omgang med godt mot. Det er vi som styrer kampen de første 10 min. Vi presser Sandviken/Varegg bakover og vi har flere gode sjanser, men dessverre så klarer Sandviken/Varegg å score etter et gjennombrudd. Dette preger spillerne våre. Vi jobbet knallhardt og fortjente ikke et mål imot. Vi går litt i oppløsning, og det er igjen Sandviken/Varegg som styrer kampen. De kommer litt for lett igjennom forsvaret og Brian får mer enn nok å gjøre, men for en keeper vi har, han er helt rå! Han redder flere vanskelige skudd. Sandviken/Varegg hadde flere store, sterke spillere. De var gode teknisk med ball. Ballbesittelsen var svært høy. De hadde god kommunikasjon i laget, men resultatet 3-1  viser at vi jobber. Vi er på de og vi gjør det vanskelig for Sandviken/Varegg. De fikk ikke en lett seier.  

En annen viktig ting, gutta oppfører seg, selv om de blir litt frustrerte, -så når det gjelder FairPlay, så var det de som vant. Dette fortjener gutta mye skryt for. Så forstår jeg at det er surt med eit tap, men dette må vi tåle. Så lenge vi har fokus, samarbeider som et lag og bruker de kvaliteter dere besitter. Ja, da er vi et lag som er vanskelig å vinne mot, men igjen gutta: godt kjempet og veldig glad for at vi oppfører oss godt utpå banen. 

 

Referat Helge Rasmussen


 




Eikanger G14 mot Voss 2 (5-4), laurdag 1. juni

Postet av Eikanger G14 (2010) den 1. Jun 2024


Eikanger G14 møtte Voss 2 på heimebane under fine forhold. Overskya og 17-18 grader på Ostereidet Idrettspark. Eikanger åpner kampen i et forrykende tempo. Gutta presser Voss bakover de første 10-15 min. Vi leder 3-0 før det har gått 10 min. Ilian skorer første målet, deretter skorer Nathaniel de neste to.  


Voss våkner opp etter en omdiskutert scoring der både Preben og Brian blir felt. Det blir til slutt en slitekamp, gutta må ha fokus hele tiden. Midtbanen jobbet fantastisk sammen. Jonas og Sammy med fantastisk oppvisning med frekke kombinasjoner. Forsvaret vårt med Thomas, Benjamin, Preben og Simen André som har kontroll bak. Sterkt jobbet. Kampplanen gikk ut på å starte friskt, jakte de første målene. Så ta full kontroll på kampen. Voss var sterke og vi måtte virkelig grave dypt for å sikre seieren, men gutta gav aldri opp, de jobber og jobber og vi får se masse god fotball av gutta.  

Det endte 5-4 til Eikanger, etter scoringer av Sammy og Preben


 

Laget har sentrale spillere ute med skade, og de spiller med en 50% Preben, men de klarer å levere så bra. Veldig bra, gutta. Og tusen takk for en vanvittig spennende fotballkamp. Pulsen til trener var ikke normal før dommer blåste av kampen. 

 

Neste kamp er borte mot Sandviken/Varegg på Stemmemyren, tirsdag 4. juni kl. 18.30. 



Referat: Helge Rasmussen

Foto: Ann Kathrin Espevoll