Eikanger G14 mot Voss 2 (5-4), laurdag 1. juni

Postet av Eikanger G14 (2010) den 1. Jun 2024


Eikanger G14 møtte Voss 2 på heimebane under fine forhold. Overskya og 17-18 grader på Ostereidet Idrettspark. Eikanger åpner kampen i et forrykende tempo. Gutta presser Voss bakover de første 10-15 min. Vi leder 3-0 før det har gått 10 min. Ilian skorer første målet, deretter skorer Nathaniel de neste to.  


Voss våkner opp etter en omdiskutert scoring der både Preben og Brian blir felt. Det blir til slutt en slitekamp, gutta må ha fokus hele tiden. Midtbanen jobbet fantastisk sammen. Jonas og Sammy med fantastisk oppvisning med frekke kombinasjoner. Forsvaret vårt med Thomas, Benjamin, Preben og Simen André som har kontroll bak. Sterkt jobbet. Kampplanen gikk ut på å starte friskt, jakte de første målene. Så ta full kontroll på kampen. Voss var sterke og vi måtte virkelig grave dypt for å sikre seieren, men gutta gav aldri opp, de jobber og jobber og vi får se masse god fotball av gutta.  

Det endte 5-4 til Eikanger, etter scoringer av Sammy og Preben


 

Laget har sentrale spillere ute med skade, og de spiller med en 50% Preben, men de klarer å levere så bra. Veldig bra, gutta. Og tusen takk for en vanvittig spennende fotballkamp. Pulsen til trener var ikke normal før dommer blåste av kampen. 

 

Neste kamp er borte mot Sandviken/Varegg på Stemmemyren, tirsdag 4. juni kl. 18.30. 



Referat: Helge Rasmussen

Foto: Ann Kathrin Espevoll


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.