Sandviken/Varegg - Eikanger G14

Postet av Eikanger G14 (2010) den 5. Jun 2024

Tirsdag 4. juni var en meget våt og kald fotballkveld på Stemmemyren kunstgress. En liten og veldig våt, slitt bane. Sandviken/Varegg åpner kampen friskt og presser oss lavt i banen. Vi får noen farlige kontringer der vi har flere gode sjanser. Vi forsvarer oss veldig godt i første omgang. Vi kommer oss tett oppi mann og ødelegger mange farlige sjanser for motstander, men det blir mye jaging etter ball hele tiden, og det tærer på spillerne våre.

Helt på tampen av første omgang setter Ilian inn et mål. Han header inn et flott mål etter en corner. På overtid i første omgang klarer dessverre Sandviken/Varegg å banke inn et mål. 1-1 og like langt.

Vi starter 2. omgang med godt mot. Det er vi som styrer kampen de første 10 min. Vi presser Sandviken/Varegg bakover og vi har flere gode sjanser, men dessverre så klarer Sandviken/Varegg å score etter et gjennombrudd. Dette preger spillerne våre. Vi jobbet knallhardt og fortjente ikke et mål imot. Vi går litt i oppløsning, og det er igjen Sandviken/Varegg som styrer kampen. De kommer litt for lett igjennom forsvaret og Brian får mer enn nok å gjøre, men for en keeper vi har, han er helt rå! Han redder flere vanskelige skudd. Sandviken/Varegg hadde flere store, sterke spillere. De var gode teknisk med ball. Ballbesittelsen var svært høy. De hadde god kommunikasjon i laget, men resultatet 3-1  viser at vi jobber. Vi er på de og vi gjør det vanskelig for Sandviken/Varegg. De fikk ikke en lett seier.

En annen viktig ting, gutta oppfører seg, selv om de blir litt frustrerte, -så når det gjelder FairPlay, så var det de som vant. Dette fortjener gutta mye skryt for. Så forstår jeg at det er surt med eit tap, men dette må vi tåle. Så lenge vi har fokus, samarbeider som et lag og bruker de kvaliteter dere besitter. Ja, da er vi et lag som er vanskelig å vinne mot, men igjen gutta: godt kjempet og veldig glad for at vi oppfører oss godt utpå banen.