Lyngbø/Frøya mot Eikanger G14, tirsdag 18. juni

Postet av Eikanger G14 (2010) den 19. Jun 2024

Etter kampen-ord av hovedtrener Helge Rasmussen 

Spillerne og trenerteam var godt forberedt på at denne kampen kom til å bli tøff, at det kom til å bli en forsvarskamp der Lyngbø/Frøya ville ha ball mest. Vi satte opp et godt forsvar og skulle ta godt vare på overganger der vi vinner ball og kan sette fart i angrep.  

Vi fikk mange slike situasjoner der vi vinner ball, enten lavt i egen banehalvdel eller på midten. Da setter vi høyt tempo og får betalt for det. En vanvittig innsats av alle spillerne våre. Sammy som til tider leker og briljerer utpå banen, og Lyngbø/Frøya blir mer og mer frustrerte. (Sammy skårer hat trick denne kvelden.) André som har vært ute på grunn av skade noen uker, kommer inn og gjør en meget sterk jobb på midtbanen. En utrolig viktig spiller for oss under denne kampen.  


Så har vi Jonas, Preben, Benjamin og Thomas som stopper det meste, og sørger for at ikke Lyngbø/Frøya klarer å trenge igjennom forsvaret vårt. De skuddene som kommer på mål tar vår enestående keeper Brian. Martin, en sterk maskin, lager mye trøbbel for motstander og stopper mange farlige situasjoner. Ilian, Elias, Ali, Simen André (scorer et flott mål), Nathaniel, Markus og Hans Petter viser seg også frem og gjør en fremragende jobb for laget.  


Får et lag vi har!! Mats Isac var ute med skade, men var med for å støtte lagkameratene sine. Vi får seier over det klart beste laget i vår gruppe. Det viser hva dette laget klarer og får til! I tillegg oppførte spillerne våre seg eksemplarisk med tanke på FairPlay. Er utrolig stolt av dere alle sammen. 


Resultatet enda 2-4 til Eikanger, og gutta er sikret en tredjeplass i gruppa si. Sterkt gjort!


Siste kamp for G14-gutta våre er torsdag 20.juni kl.18.30 på hjemmebane mot Fana.  Vel møtt.  

Bt.no skriver følgende:




 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.