Bortekamp mot Samnanger G14

Postet av Eikanger G14 (2010) den 25. Aug 2024

Lørdag 24. august kl 16.00 møtte G14 Samnanger borte på Hagabotnane Idrettsplass. Det var duket for et spennende oppgjør, når vi tok turen til Tysse for å spille.

Værgudene var nådeløse og serverte bøttevis med regn og dette preget spillet utpå banen. Etter en jevn, men tøff første omgang, gikk lagene til pause på stillingen 0-0. Forsvaret vårt leverte solid innsats, men vi slet med å få i gang spillet vårt. Motstanderen var tøffe og gode i presspillet sitt. Fikk allikevel en følelse at vi kunne vinne denne kampen og når 2. omgang ble blåst i gang, synes jeg vi hadde mer kontroll.

Samnanger var imidlertid skumle på overganger og så har de også en farlig spiss, som har bøttet innpå med mål i tidligere kamper. Halvveis ut i omgangen kom da også målet deres, og Samnanger gikk opp til 1-0. Resten av kampen presset vi på for utligning og produserte flere gode sjanser, men det ville seg ikke, så da ble det et kjedelig resultat for vår del. Vi er imponert over gutta som tok tapet med fatning. Vi har noe på gang, så det tar nok ikke så lang tid før vi innkasserer første seier for høstsesongen.

Neste kamp er 10. september kl 18.30 på heimebane. Håper mange vil komme og heie.

Referent: Trener Jan Olav Vågen