Oppstart fotball for 1.klasse. August 2020

Lagt ut av Eikanger Idrettslag den 21. Jun 2020

Fotball 1.klasse Eikanger IL . Oppstart august 2020.docx


Dette er en tidlig innbydelse fra Eikanger IL til 1.klassingene som begynner på skolen i august 2020. Skolene som vil få innbydelse er Ostereidet, Leknes, Kløve, Myking, Modalen og Eikangervåg.

Trening vil foregå på klubbens anlegg (Ostereidet kunstgress) kl 17:00-18:00 onsdager.

Første trening for 6 åringer starter onsdag 19. August kl 17:00. Oppmøte Ostereidet kunstgress. Foreldre bør stille på første trening sammen med barnet sitt. De voksne blir på første trening invitert med på et møte der vi kan finne ut litt hvordan vi skal praktisk løse treninger og evt cuper og verv som f.eks oppmann, trener ol. Dette for at barna skal få det best mulig og få en flott opplevelse på trening.

Alle må ha treningstøy, fotballsko, leggskinner og drikkeflaske.

2014 kullet vil bli trent av en voksen og 2 ungdommer som spiller på Eikanger IL G15.

Trener for laget vil være André Corneliussen. Hvis noen foreldre ønsker å være trener, så gi gjerne en lyd på tlf 48023063.

Barnefotballens verdigrunnlag:

Barnefotballen bygger på Norges Fotballforbunds visjon om fotballglede, muligheter og utfordringer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå, treningsiver, alder, kjønn og kulturell bakgrunn. Det betyr at alle barn skal få et godt fotball-tilbud tilpasset sitt behov, modning og ferdigheter.

Grunnfilosofien er at alle barn skal gis like muligheter til å kunne delta i fotballen.

For å si det på en annen måte: alle spillere er like mye verdt! Vel møtt alle sammen!


Kommentarar

Logg inn for å skrive en kommentar.