G13: Radøy mot Eikanger 2-1

Postet av Eikanger G13 (2011) den 29. Mai 2024

Laurdag 25. mai møtte Eikanger IL, G13, Radøy borte. Det var ein fartsfylt og spennande fotballkamp som enda med 2-1 tap.

Eikanger byrja kampen friskt, og pressa Radøy bakover på bana. Fleire fine kombinasjonar på sidene førte til nokre farlege innlegg, men det vart ingen klare og gode avslutningar. Radøy forsvarte seg godt, så litt utav ingenting spelte Radøy seg gjennom midten og tok leiinga. Litt billig mål.

Eikanger fortsatte å presse resten av omgangen, medan Radøy var farlege på kontringar. Same mønster fortsatte i 2. omgang. Jubelen var stor når Syvert sette inn 1-1 etter pasning frå Simen André. Med 3 minutt gjekk Eikanger for seieren og stod høgt i bana. Med 1 minutt att kjem det på nytt ein ball gjennom midten og Radøy skora 2-1. Litt bittert, og årets fyrste tap er eit faktum, men gutta spelte ein god kamp mot eit godt lag. Dette er det berre å ta lærdom av og slå tilbake i neste kamp.

Vel møtt til neste kamp torsdag 30. mai kl. 18.30. G13 møter Masfjord 2 på Ostereidet Idrettspark.